A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кострижівська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути

Розширене засідання постійної комісії Чернівецької обласної ради з питань охорони навколишнього природного середовища  в Кострижівській селищній раді

Розширене засідання постійної комісії Чернівецької обласної ради з питань охорони навколишнього природного середовища в Кострижівській селищній раді

Сьогодні, 9.09.2021р. в Кострижівській селищній раді, розпочалось розширене засідання постійної комісії Чернівецької обласної ради з питань охорони навколишнього природного середовища, природокористування, паливно-енергетичного комплексу та надзвичайних ситуацій. Голова комісії - Бартош Ярослав Михайлович.

13:25 09.09.2021

Пільги та компенсації для донорів в Україні

Пільги та компенсації для донорів в Україні

Всесвітній день донора крові відзначається 14 червня. Рішення про його встановлення було прийнято у травні 2005 року на Всесвітній асамблеї охорони здоров’я в Женеві. Саме цього дня 1868 року австрійський лікар Карл Ландштейнер відкрив групи крові людини. Мета відзначення Всесвітнього дня донора крові – підвищити обізнаність про необхідність безпечної дачі крові, а також висловити подяку всім донорам, які добровільно і безоплатно дарують свою кров для порятунку життя інших людей. Важливість Всесвітнього дня донора крові перегукується з безсумнівною важливістю самого донорства. Як відомо, потреба в донорській крові виникає у людей будь-якого віку з різними серйозними захворюваннями. Тому кожен донор, який здає кров безоплатно, робить свій безцінний внесок у добру справу – порятунок людських життів.

11:38 22.06.2021

До 5 років та 4 роки  6 місяців позбавлення волі засуджено двох мешканців  Житомирської області

До 5 років та 4 роки 6 місяців позбавлення волі засуджено двох мешканців Житомирської області

Заставнівський районний суд погодився з доводами  прокурора Заставнівського відділу Чернівецької окружної прокуратури та визнав винними 32-річного та 20-річного жителів Житомирської області у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у інше приміщення).

11:45 20.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь