A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кострижівська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

ЧИ Є МОЖЛИВІСТЬ У СТРАХУВАЛЬНИКА ПЕРЕДАТИ СКАНКОПІЇ ТРУДОВОЇ КНИЖКИ ПРАЦІВНИЦІ, ЯКА ПЕРЕБУВАЄ У ДЕКРЕТІ, АДЖЕ ЗВІТНІСТЬ ЗА НЕЇ РОБОТОДАВЦЕМ НЕ ПОДАЄТЬСЯ?

Дата: 29.06.2023 14:13
Кількість переглядів: 50

 

 

Наразі страхувальник засобами вебпорталу немає можливості сформувати електронне звернення «Сканкопія трудової книжки» на працівників, які перебувають у відпустках по догляду за дитиною до 3-х (6-ти) років, оскільки у Податковому розрахунку даного роботодавця за останній звітний період відсутні нарахування заробітку (доходу) та суми ЄСВ таким застрахованим особам.

 

Тобто якщо працівниця підприємства перебуває у відпустці для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку інформація про нарахування заробітку (доходу) та суми ЄСВ в Податковому розрахунку роботодавцем не відображається. За дану особу прозвітує районне (міське) управління праці та соціального захисту населення, в якому працівник перебуває на обліку як отримувач відповідної допомоги.

 

Враховуючи необхідність у формуванні «Електронних трудових книжок» всіх працівників, рекомендуємо повідомити всіх співробітників, по яких наразі відсутня можливість надіслати сканкопії трудових книжок, скористатись можливістю самостійно надіслати сканкопію трудової книжки та інших документів про стаж через особистий електронний кабінет на вебпорталі Пенсійного фонду України.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь