A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кострижівська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

ПОГАШЕННЯ БОРГІВ ЗІ СПЛАТИ ЄДИНОГО СОЦІАЛЬНОГО ВНЕСКУ - ВИЯВ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ПЕРЕД ДЕРЖАВОЮ І ЛЮДЬМИ, ПІДТРИМКА ЗБРОЙНИХ СИЛ І НАБЛИЖЕННЯ ПЕРЕМОГИ

Дата: 27.03.2023 17:56
Кількість переглядів: 76

ШАНОВНІ РОБОТОДАВЦІ!

 

 

Сплата єдиного соціального внеску є основною умовою для зарахування періодів роботи до страхового стажу, необхідного для призначення пенсії. Не сплатив внесок – значить позбавив своїх  працівників права на одержання гідної пенсії в майбутньому, а в складних умовах війни недодав  бюджету коштів, необхідних для забезпечення Збройних Сил України та підтримки громадян, які постраждали від збройної агресії.

На жаль,  внаслідок несумлінного ставлення окремих роботодавців до виконання своїх фінансових зобов'язань зі сплати єдиного соціального внеску сума боргу перед бюджетом станом на 1 березня 2023 року сягає майже 250 млн грн.

Найбільшими боржниками в Чернівецькій області є Державне підприємство державної кримінально-виконавчої служби України №67 (3,7 млн грн), Товариство з обмеженою відповідальністю "Чернівецький цегельний завод №3» (2,4 млн грн), Державне підприємство "Неполоковецький комбінат хлібопродуктів" (2,2 млн грн) та інші.

Несплата внесків керівниками зазначених підприємств не тільки справляє негативний вплив на майбутні пенсійні перспективи їхніх працівників, позбавляючи можливості зарахування періодів роботи до необхідного для призначення пенсії страхового стажу, а й створює ризик порушення стабільності виплат нинішнім пенсіонерам.

 

Головне управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області закликає боржників погасити невиконані фінансові зобов'язання, виявивши в такий спосіб ділову порядність та відповідальність перед державною, своїми працівниками і літніми людьми, які вийшли на заслужений відпочинок.

Сьогодні як ніколи важливо розуміти, що своєчасна  сплата коштів до бюджетів різних рівнів  – це підтримка країни у важких умовах війни, украй необхідна для наближення Перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь