A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кострижівська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

ДЛЯ ЗРУЧНОСТІ КОРИСТУВАЧІВ ТА ОПЕРАТИВНОГО ФОРМУВАННЯ ЗАЯВ-РОЗРАХУНКІВ ВДОСКОНАЛЕНО РОБОТУ ВЕБПОРТАЛУ ЕЛЕКТРОННИХ ПОСЛУГ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ

Дата: 19.01.2023 12:31
Кількість переглядів: 98

На вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua/ відбулось оновлення програмного забезпечення в частині змін, які стосуються формування заяв-розрахунків.

Ключові зміни:

Надано можливість завантажувати дані до Додатку 1 заяви-розрахунку, що сформовані в програмному забезпеченні ведення бухгалтерського обліку. Завантажити файл у «json-форматі» можна після заповнення основних атрибутів заяви-розрахунку.

Умовно-постійні реквізити основної частини заяви-розрахунку (місцезнаходження (місце проживання), ПІБ посадових осіб, телефон, розрахунковий рахунок, найменування банку страхувальника, МФО) автоматично заповнюються за даними попередньої заяви-розрахунку, але залишаються відкритими для подальшого редагування.

Для заяви-розрахунку у статусі «Не прийнято» розширено відображення поля причини відхилення заяви-розрахунку, що дозволить бачити коментар фахівця Пенсійного фонду щодо причини неприйняття заяви-розрахунку.

Реалізована можливість в електронному кабінеті сформувати Додаток 2 до заяви-розрахунку для листків непрацездатності по нещасних випадках на виробництві та професійних захворювань.

В заяві-розрахунку додали можливість сортувати листки непрацездатності за критеріями.

Актуальна Інструкція щодо формування та подання заяв-розрахунків до Пенсійного фонду України розміщена в електронному кабінеті страхувальника на вебпорталі Пенсійного фонду України у розділі «Заяви-розрахунки».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь