Кострижівська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

ДОПОМАГАЄМО МЕШКАНЦЯМ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД В ОВОЛОДІННІ НАВИЧКАМИ ВИКОРИСТАННЯ ЕЛЕКТРОННИХ СЕРВІСІВ ВЕБПОРТАЛУ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ

Дата: 01.11.2022 17:03
Кількість переглядів: 121

     Використання електронних сервісів сьогодні стало найбільш актуальним способом отримання інформації та вирішення різноманітних питань, в тому числі й пенсійних. Завдяки зручності та доступності, можливості заощадити час за рахунок відсутності потреби особисто відвідувати ту чи іншу установу, онлайн-послуги стали для громадян незамінними помічниками, інформаторами та порадниками.

  •             Працівники Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області активно популяризують серед мешканців краю електронні послуги вебпорталу Пенсійного фонду, ознайомлюють з корисним для кожної людини функціоналом цього Інтернет-ресурсу та допомагають в оволодінні навичками його використання. Для цього проводять навчальні семінари, практикуми та консультації як у режимі онлайн, так і  шляхом організації виїзних занять за місцем проживання громадян.
  •             Виїзний навчальний практикум для працівників Кострижівської селищної ради провів спеціаліст відділу методології та контролю за використанням даних інформаційних систем та електронних реєстрів Юрій Гандабура. Поінформувавши представників місцевого самоврядування про численні переваги широкого спектру послуг вебпорталу Пенсійного фонду, фахівець надав детальні роз'яснення щодо практичного їх використання. Особливу увагу звернув на порядок формування електронних трудових книжок, пояснив механізм переведення  відомостей про трудову діяльність  з паперового в електронний формат, ознайомив з вимогами щодо подання сканованих копій цього документа. Закликав до активізації роботи в цьому напрямку, що є важливою складовою загальнодержавного процесу діджиталізації, та зазначив,  що впорядкована електронна трудова книжка є передумовою автоматичного призначення пенсії за фактом досягнення пенсійного віку без необхідності додаткових особистих звернень до установи Пенсійного фонду.
  • Представник пенсійної служби також надав детальні роз’яснення щодо порядку заповнення квартальної звітності в розрізі застрахованих осіб, відповів на запитання учасників зустрічі. Роздав інформаційні друковані матеріали та закликав користуватись зручними можливостями сучасного онлайн-сервісу Пенсійного фонду України й популяризувати їх серед мешканців громади.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь