Кострижівська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Державна служба зайнятості інформує

Дата: 20.07.2021 10:01
Кількість переглядів: 505

Фото без опису

 

Що посієш, те й пожнеш (народна мудрість).

 

       Тільки легальна трудова діяльність гарантує працівникам захист від незаконного звільнення та виплату заробітної плати згідно з трудовим договором, тільки при офіційному укладанні трудового договору людина може розраховувати на щорічну оплачувану відпустку не менше 24 календарних днів; оплату листка непрацездатності у випадку хвороби, виплату допомоги на випадок безробіття, отримання кваліфікації та перекваліфікації за рахунок служби зайнятості, страховий стаж для отримання пенсії , право не залучатися до понаднормових робіт без згоди працівника;  виплати у разі нещасного випадку на роботі та професійного захворювання та цілої низки інших прав і соціальних гарантій, передбачених чинним законодавством.        

        Регіональний ринок праці нещодавно поповнився легальними вакансіями трактористів-машиністів сільськогосподарського виробництва приватного підприємства «Західний Буг» з оплатою праці близько 20 тисяч гривень. Для управління тракторами  потрібно мати одну з наступних категорій: А1, А2, E1, H та досвід роботи не менше 1 року.

Фото без описуФото без описуФото без опису

    Зареєстрованим у службі зайнятості безробітним можна навчитися за професією «тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва» за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України.

           За детальною інформацією про працевлаштування та навчання просимо звертатися у відділ взаємодії з роботодавцями по телефону 03737-31797.

Галина Коростатевич


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь