A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кострижівська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

00001 01.05.1976. Духовий оркестр

Дата: 04.02.2021 14:01
Кількість переглядів: 531

На фото зліва направо: Калинюк Степан Павлович, Тухлінович Василь;  Гливка Василь Костянтинович; Бабій Федір Степанович; Николишин; Спінул Дионисій Ілліч; Вiрт Вiктор; Дмитро Герман; Бойко Георгій; ХХХХХ; Іванчук Ярослав; ХХХХХ.

Alina Kruglecka Цей колектив створив і довгі роки керував ним мій батько Спінул Дионисій Ілліч. Працюючи інженером, він був справжнім фанатом духової музики і багато свого вільного часу віддавав улюбленому хоббі. Оркестр грав на всіх селищних урочистостях, а ще на похоронах. Батько був великим жартівником і казав оркестрантам: "Хлопці, як умру, ви мені погано не грайте, буду сваритись". Пам'ятаю, як нерідко після смерті батька учасники оркестру, коли доводилось відправляти когось в останню путь, збирались після цього біля його могили і грали
Мира Токар Вiрт Вiктор жив на байраку,у нього були дiти Петро - помер в Тюменi, Таня - загинула в Москвi, а ще Наталка та Саша живуть в Росii, дружину звали Марiя. 
Тетяна Клубніцька Мій тато Калинюк Степан Павлович. Все життя із 14 років до пенсії працював у заводі зварювальником (сварщик - так говорили у той час). Але любив музику. Про цей оркестр я чула багато жартівливих історій,які тато колись розповідав. Для мене завжди було дивним, як не маючи музичної освіти,можна було грати на інструментах. Тато грав на баяні дома, а в оркестрі на цуг- трамбоні (зі слів мами). Я пам'ятаю як цей оркестр грав на Жовтневі та Травневі свята, а школа і всі організації марширували по стадіону та вигукували "ура".
Alla Kalinyuk Мій тато керівник оркестру Тухлінович В. Грали в оркестрі Бойко, Журак, Спінул, Винник, Еверт, Николишин, Гливка, Винниченко, Калинюк 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь